Service

Bij No Limit Ships is uw boot op de juiste plek. Zo kunt u bij ons terecht voor stalling, ligplaatsen, refit, onderhoud en reparatie, laswerk (rvs-staal-aluminium), technische installaties, polyesterreparatie, spuiten en schilderen, poetsen en polijsten.

Doe-het-zelf hal


Voor eigenaren die onderhoud aan hun schip willen doen hebben wij de Doe-het-zelf hal. Hier kunt u in een verwarmde omgeving werken aan uw schip. Omdat de beschikbaarheid beperkt is (vooral in de wintermaanden)

Buiten


Winterstalling buiten op een veilige bok op de wal. Voordeel van deze manier is de gunstige prijs en dat het gemakkelijker is eigen werkzaamheden aan uw schip te doen. Een nadeel is natuurlijk dat uw schip te lijden heeft van de winterse weersinvloeden. Hiertegen moet u het schip goed beschermen, eventueel doen wij dat voor u. Blijft het schip buiten op de wal, dan halen wij in de herfst uw schip uit het water en spuiten het onderschip schoon. Daarna plaatsen we uw schip op een veilige bok en rijden we hem met de hydraulische botenwagen op zijn plaats. Bij deze stalling is het mogelijk om werkzaamheden aan uw boot te doen zolang die andere schepen en de omgeving niet bevuilen of beschadigen. Ook kunt u de Doe-het-zelf-hal afhuren. Heeft u hier vragen over, dan kunt u die altijd even stellen bij ons op kantoor.

Binnen


Overdekte stalling in de standaard hal beschermt uw schip tegen weersinvloeden. Maakt u gebruik van deze stallingsmogelijkheid, dan halen wij in de herfst uw schip uit het water en spuiten het onderschip schoon. Daarna plaatsen we uw schip op een veilige bok en rijden we hem met de hydraulische botenwagen naar de standaard hal. Bij deze stalling is het niet mogelijk om werkzaamheden aan uw boot te doen die andere schepen kunnen bevuilen of beschadigen. Hiervoor kunt u de Doe-het-zelf-hal afhuren. Heeft u hier vragen over, dan kunt u die altijd even stellen bij ons op kantoor.